Vragen? Neem contact met ons op:
020-8201000

Functionaliteiten van de VoIP dienst

Een overzicht van onze Hosted VoIP dienst

Doorschakel app

Met de gratis app voor Android en iPhone kunt u uw telefoonnummer met één druk op de knop doorschakelen naar uw mobiele telefoon of een andere externe bestemming.

Wachtrij

Deze zeer geavanceerde functie wordt ook wel een van de mooiste functies van ons platform genoemd. Met een wachtrij worden klanten tijdelijk geparkeerd als alle medewerkers in gesprek zijn. Het andere voordeel is dat het mogelijk is om meerdere toestellen te laten rinkelen als de wachtrij aangeroepen wordt. De klant hoort eventueel een wachtmuziek en desgewenst vertelt het systeem hoeveel wachtenden er nog zijn. Het is ook mogelijk om verschillende zogenoemde strategiën te kiezen. Bijvoorbeeld eerst toestellen 200, 201 en 202, en daarna 203, 204 en 205.

Download hier de gratis brochure

Visuele belplan weergave

Door middel van de visuele weergave van het belplan (belschema)  weet u precies hoe inkomende gesprekken worden afgehandeld en kunt u eenvoudig wijzigingen doorvoeren.

Keuzemenu’s

Maak een simpel of complex keuzemenu via de webinterface. Het keuzemenu kan bestaan uit meerdere lagen.

Beschikbaarheid – BLF (busy lamp field)

Door middel van een rood of groen lampje op uw toestel kunt u zien welke collega in gesprek is of gebeld wordt.

Softphone

Door middel van een softphone ben je bereikbaar via een App op je smartphone. Met push notificaties en bedrijfstelefoonboek integratie. Klik hier voor meer info.

Call Pickup

Deze interessante functie biedt gebruikers de mogelijkheid om een gesprek van een ander toestel over te nemen. Een secretaresse kan zo een gesprek beantwoorden van een collega, zonder dat ze daarbij haar bureau verlaat.

Tijdschema’s

Wilt u altijd bereikbaar zijn of alleen tussen negen en vijf? Door middel van tijdschema’s kun u bepalen wat er binnen en buiten deze tijden dient te gebeuren. Bijvoorbeeld tussen 9 en 5 altijd de telefoontoestellen laten rinkelen en buiten deze tijden automatisch direct doorschakelen of een gesloten geluidsfragment laten afspelen. De routeringsmogelijkheden op basis van tijdschema’s zijn eindeloos.

Schakelaars

Door middel van een schakelaar kunt u eenvoudig een geluidsfragment (voicemail), doorschakeling of een andere inkomende route activeren. Ook is de stand van de schakelaar af te lezen op het toestel via BLF (rood=in gebruik, groen=niet in gebruik)

Geautomatiseerde acties (cronjobs)

Met cronjobs is het mogelijk om bepaalde acties uit te voeren, bijvoorbeeld het automatisch deactiveren van schakelaars. Of het versturen van rapportages op een bepaald moment.

Voicemail (naar e-mail)

Indien u niet bereikbaar bent kan de voicemail uw telefoon beantwoorden. Het bericht kan als geluidsbestand naar uw e-mailadres worden verstuurd.

Niet storen (do-not-disturb)

Indien u druk bezig bent en niet gestoord wilt worden door een telefoontje kunt u uw telefoon op DND zetten.

Intercom / paging

De intercom is een zeer handige functie bij incidenten. U kunt een ontruimingsbericht laten horen over bepaalde toestellen.

Conferenties

Voor gesprekken met meerdere personen tegelijkertijd.

Fax2mail

Ontvang faxen als PDF in uw e-mailbox.

Verschillende ringtones

Voor interne oproepen een andere ringtone laten horen? Dat is mogelijk doordat de telefooncentrale meegeeft of het een intern of extern gesprek is. Zo herkent u aan de ringtone wat voor een type gesprek het is.

Zero Touch Auto-provisioning

Via Zero Touch Auto Provisioning wordt uw Yealink of Gigaset PRO toestel automatisch van de juiste configuratie voorzien. U hoeft alleen het toestel te resetten naar fabrieksinstellingen en de rest gaat vanzelf.

Bedrijfstelefoonboek

Voor telefoontoestellen die wij ondersteunen (o.a. Yealink en Siemens Gigaset PRO) bieden we een centraal bedrijfstelefoonboek aan. Zo kunt u al uw contacten toevoegen via het portal. Deze kunt u via de telefoontoestellen eenvoudig opzoeken en bellen. Ook worden deze gebruikt voor de naamweergave bij inkomende oproepen, zodat u kunt zien wie er belt.

Vraag over een specifieke feature?

Het platform bevat nog veel meer functionaliteiten, te veel om hier te vermelden. Stuur een mail naar support@voizz.net wanneer u een vraag heeft over een specifieke feature.

Download hier de gratis brochure