Vragen? Neem contact met ons op:
020-8201000

Functionaliteiten van de VoIP dienst

Een overzicht van onze Hosted VoIP dienst

Doorschakel app
Met de gratis app voor Android en iPhone kunt u uw telefoonnummer met een druk op de knop doorschakelen naar uw mobiele telefoon of een andere externe bestemming.

Wachtrij
Deze zeer geavanceerde functie wordt ook wel een van de mooiste functies van ons platform genoemd. Met een wachtrij worden klanten tijdelijk geparkeerd als alle medewerkers in gesprek zijn. De klant hoort een achtergrondmuziek en desgewenst vertelt het systeem hoeveel wachtenden er nog zijn. De gedetailleerde wachtrij rapporten en statistieken zijn van groot belang voor bijvoorbeeld call center monitoring.

Download hier de gratis brochure

IVR (interactive voice response) / keuzemenu
Maak een simpel of complex keuzemenu via de webinterface. Voordat u het keuzemenu activeert kunt u het eerst beluisteren om fouten te voorkomen.

BLF (busy lamp field)
Door middel van een rood of groen lampje op uw toestel kunt u zien welke collega in gesprek is of gebeld wordt.

Oproep Cascading
Zorg ervoor dat een gesprek altijd wordt beantwoord. Door de functie cascading kunt u één of meerdere toestellen na een bepaalde tijdsinterval mee laten rinkelen.

Call Pickup
Deze interessante functie biedt gebruikers de mogelijkheid om een gesprek van een ander toestel op te nemen. Een secretaresse kan zo een gesprek beantwoorden van een collega, zonder dat ze daarbij haar bureau verlaat.

Voicemail
Indien u niet bereikbaar bent kan de voicemail uw telefoon beantwoorden. Het bericht kan als geluidsbestand naar uw e-mailadres worden verstuurd.

Niet storen (do-not-disturb)
Indien u druk bezig bent en niet gestoord wilt worden door een telefoontje kunt u uw telefoon op DND zetten.

Intercom / paging
De intercom is een zeer handige functie bij incidenten. U kunt een ontruimingsbericht laten horen over bepaalde toestellen.

Conferenties
Voor gesprekken met meerdere personen tegelijkertijd.

Fax2mail
Ontvang faxen als PDF in uw e-mailbox.

Inkomende oproep regels
Indien gewenst kunt u zelf doorschakelingen instellen via de webinterface. Zo kunt u bijvoorbeeld instellen dat een gesprek naar uw mobiele telefoon wordt doorgeschakeld tussen 10:00 – 11:00 uur  als het nummer afkomstig is uit Utrecht.

Oproep parkeren
Gesprekken kunnen worden geparkeerd en op een ander toestel opgenomen worden.

Call Forward
Wanneer u niet achter uw bureau zit wilt u geen belangrijke gesprekken missen. Doorschakelen naar een ander toestel of zelfs naar uw mobiele telefoon is dan de oplossing.

Auto-provisioning
Via auto-provisioning kunt u zeer gemakkelijk uw VOIP telefoon configureren voor ons platform. U ontvangt een URL van het platform die u ingeeft in de interface van uw telefoontoestel. Het toestel haalt vervolgens alle benodigde gegevens op van ons platform. Geheel automatisch.

Download hier de gratis brochure