Vragen? Neem contact met ons op:
020-8201000

Voordelen van VoIP

Wat zijn de voordelen van VoIP van Voizz Nederland?

Capaciteit
Het aantal gesprekken dat tegelijkertijd plaats kan vinden over één netwerkverbinding is nagenoeg onbeperkt. Slechts de snelheid (bandbreedte) van de internetverbinding beperkt het aantal gelijktijdige gesprekken.

Locatie onafhankelijk
VoIP is gekoppeld aan een telefoontoestel en niet aan een geografische locatie. Dit maakt verhuizen (intern/extern) of werken op locatie (thuiswerken) zeer eenvoudig. Bovendien hoeft de netwerkbeheerder geen aparte kabels meer te trekken. De kabels voor het computernetwerk kunnen worden gebruikt voor zowel de telefonie als de computers.

Gemakkelijk overstappen
Om te bellen via VoIP van Voizz Nederland is slechts het sluiten van het contract noodzakelijk. Voizz Nederland regelt vervolgens de verhuizing van een of meerdere telefoonnummers naar het VoIP platform.

Veilig
Een logisch gevolg van een storing met uw internetverbinding is dat u niet meer bereikbaar bent. Althans, niet via uw VoIP telefoon. Het platform van Voizz Nederland schakelt de binnenkomende gesprekken gewoon door naar uw mobiele telefoon wanneer een VOIP-telefoon geen netwerk heeft. Zo blijft u altijd bereikbaar. Ook zo’n groot voordeel van VoIP.

Goedkoper
Met VoIP van Voizz Nederland belt u gemiddeld 25% goedkoper dan met KPN. Uw medewerkers bellen onderling gratis, ongeacht op welke vestiging de medewerker werkzaam is. Indien een bedrijf meerdere vestigingen of vestigingen in het buitenland heeft is de maandelijkse besparing op de gesprekkosten aanzienlijk.

Integratie
Voizz is gemakkelijk te integreren in een ERP of CRM systeem. Klik op de naam van uw contactpersoon en bel direct het telefoonnummer. Ook het herkennen van klanten bij binnenkomende gesprekken is geen probleem.