Vragen? Neem contact met ons op:
020-8201000

Internet telefonie zakelijk

Internet telefonieAls u een internetverbinding heeft kunt u bellen via internet. Het enige dat u nodig heeft is een VoIP telefoon. Deze telefoon maakt via uw internetverbinding contact met de telefooncentrale in cloud. Zo eenvoudig is internet telefonie van Voizz Nederland. Omdat u geen ISDN verbinding nodig heeft en u goedkoper belt ten opzichte van KPN scheelt het al snel tientallen euro’s per maand. Kijk voor prijzen op de pagina abonnementen.

Internet telefonie voor de zakelijke markt

Voizz Nederland is gespecialiseerd in internet telefonie voor de zakelijke markt. Zowel ZZP-ers met een of twee toestellen als groot MKB met paar honderd toestellen maken al jaren naar tevredenheid gebruik van de telefoniediensten van Voizz Nederland.

VoIP bellen is ook voor uw bedrijf interessant

Naast het feit dat VoIP bespaart op de kosten krijgt u er ook veel functionaliteiten bij. Zo is er bijvoorbeeld een handige app voor uw mobiele telefoon waarmee u uw telefoonnummer met een druk op de knop doorschakelt naar uw mobiele telefoonnummer. Een andere interessante optie is de applicatie voor op de computer. Met deze speciale software heeft u een eenvoudig overzicht van inkomende en uitgaande lijnen. Daarnaast kunt u met deze software ook bellen en gebeld worden. Bij binnenkomende gesprekken kan een popup komen met gegevens van de klant. Deze informatie wordt uit uw CRM pakket of Outlook gehaald.

Bel voor meer informatie 020-8201000.