Vragen? Neem contact met ons op:
020-8201000

Hosted VoIP centrale voor zakelijke doeleinden

Hosted VoIP centraleOm te kunnen bellen via internet, zonder dat u zelf een telefooncentrale op locatie heeft staan, heeft u een centrale in de cloud nodig. Uw VoIP telefoon moet immers ergens mee communiceren. Een dergelijke telefooncentrale in de cloud wordt ook wel Hosted VoIP genoemd. Uw telefooncentrale staat veilig in een datacenter waar 24/7 stroom en internet is. Kijk op de pagina abonnementen voor prijzen.

Hosted VoIP centrale

Met een Hosted VoIP centrale geniet u van alle mogelijkheden van een professionele telefooncentrale zonder dat u er een hoeft aan te schaffen. U betaalt maandelijks een bedrag per toestel om van alle functies gebruik te kunnen maken. Een voordeel van VoIP bellen is dat u vanaf verschillende locaties telefoontoestellen kunt aansluiten. U sluit een VoIP telefoon aan via een internetverbinding. Thuiswerken is op deze manier heel gemakkelijk. Maar ook verschillende vestigingen met elkaar verbinden is kinderspel. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden, bel ons vrijblijvend op 020-8201000.

Besparen met Hosted VoIP

Als u overstapt van ISDN naar Voice Over IP bespaart u op uw maandelijkse kosten. Dit kan oplopen tot wel 70%. De gesprekskosten zijn goedkoper ten opzichte van KPN. Daarnaast beschikt u over meer lijnen voor hetzelfde bedrag. Bij Hosted VoIP kan het zo ingesteld worden dat ieder toestel tegelijkertijd kan bellen en gebeld worden. Heeft u een telefooncentrale op locatie staan met een ISDN-2 verbinding kunt u slechts met 2 toestellen tegelijkertijd uitbellen.

Hoe werkt het precies

Telefonie in de cloud kunt u vergelijken met uw e-mail. U kunt beslissen om een eigen server op de zaak te plaatsen die 24 uur per dag, 7 dagen per week aanstaat en verbinding heeft met het internet. Deze server kan voor u inkomende en uitgaande e-mail afhandelen. Als een klant u een e-mail stuurt dan wordt de e-mail rechtstreeks bij u op de server afgeleverd. U kunt ook beslissen de e-mailafhandeling in een datacenter te laten plaatsvinden. U huurt dan een server in een datacenter die eigenlijk precies hetzelfde doet als de server bij u op de zaak. Het voordeel is dat u geen omkijken heeft naar de server omdat het onderhoud in principe gedaan wordt door het bedrijf waar u de server huurt. Op deze manier werkt Hosted VoIP eigenlijk ook. U huurt een gedeelte van onze telefooncentrale capaciteit voor uw zakelijke telefonie. Onze servers zorgen voor de afhandeling van uw inkomende en uitgaande telefoongesprekken.

Stap nu over op zakelijk VoIP bellen. Wij regelen voor u de verhuizing. Meer informatie via 020-8201000.