Vragen? Neem contact met ons op:
020-8201000

Zakelijk VoIP bellen, telefonie via internet

Zakelijk VoIP bellenZakelijke telefonie moet betrouwbaar zijn. Dus ook als u zakelijk VoIP neemt. Voizz Nederland is gericht op de zakelijke markt en streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Via Hosted VoIP (telefonie in de cloud) heeft u alle functionaliteiten tot uw beschikking van een traditionele telefooncentrale voor het MKB. Zo kunt u eenvoudig een telefoongesprek doorschakelen naar de vaste of mobiele telefoon van uw collega; heeft u de mogelijkheid een gesprek in de wacht te zetten (met eventueel wachtstandmuziek); kunt u gebruikmaken van een keuzemenu (toets 1 voor verkoop, toets 2 voor administratie) en heeft u de beschikking over een voicemail. Een andere interessante functie is de desktopapplicatie. Met deze software kunt u zien welke collega’s in gesprek zijn en kunt u zonder uw bureautoestel te gebruiken gesprekken doorschakelen. Indien gewenst kunt u ook telefoneren met een headset via uw computer. Bij het gebruik van het centrale telefoonboek worden alle telefoons voorzien van een up2date telefoonboek.

Zakelijk VoIP bellen

VoIP telefonie van Voizz Nederland is beschikbaar via een traditionele internetverbinding (bijvoorbeeld via Ziggo, XS4ALL etc.) en een VoIP geschikte telefoon (vast of draadloos). Uw toestel maakt via internet contact met de telefooncentrale. Omdat alleen een internetverbinding nodig is om te kunnen bellen en gebeld te worden is zakelijk Hosted VoIP goed in te zetten voor thuiswerkers. Ook het verbinden van meerdere vestigingen is zeer eenvoudig te realiseren met Voice Over IP. Zo kan een medewerker op de kantoorlocatie in China gratis bellen naar een collega op de kantoorlocatie in Nederland.

Wij kunnen ons voorstellen dat u misschien een beetje huiverig bent om uw telefonie via internet te laten lopen. Want wat als u een storing heeft met uw internetverbinding? Dan kunnen de telefoons geen contact maken met de centrale in de cloud. Gelukkig hebben we daar een oplossing voor. Ons systeem kan detecteren dat uw telefoons geen contact meer hebben met ons platform. Op dat moment kunnen inkomende telefoongesprekken door worden verbonden naar een mobiele telefoon.

Onafhankelijke VoIP test

We zijn er trots op dat onze dienstverlening door een onafhankelijke partij als goed is beoordeelt:

VoIP test van Computable:

Het aanbod van Voizz is supereenvoudig en doorzichtig zonder kleine lettertjes of verdoken (onaangename) verrassingen. De geluidskwaliteit en stabiliteit lieten tijdens onze test niets te wensen over.