Vragen? Neem contact met ons op:
020-8201000

VoIP telefonie voor het MKB

Kostenbesparing met VoIP voor het MKB

Steeds meer ondernemingen in het MKB stappen over op VoIP bellen. En niet zonder reden. Kostenbesparing. Bellen met VOIP bespaart gemiddeld 25%. Buitenlandse gesprekken zelfs 70%. Met de telefoniedienst van Voizz Nederland betaalt u vanaf € 5,- per werkplek per maand. Voor dit lage maandbedrag beschikt u over tientallen professionele functies waarvan u als ondernemer veel profijt kunt hebben. Denk bijvoorbeeld aan de follow-me mode. Hiermee kunt u meerdere toestellen tegelijkertijd over laten gaan bij een binnenkomend gesprek. Of na enkele seconden doorschakelen naar een ander toestel of mobiele telefoon.

Hosted VoIP

Zakelijk VoIP provider Voizz Nederland biedt u als MKB-ondernemer een hosted VoIP oplossing. Dit wil zeggen dat de telefooncentrale niet meer bij u op kantoor staat maar buiten het bedrijf. U maakt gebruik van een groot telefonie platform in een serverpark (datacenter). Een vaak gestelde vraag is of deze VoIP oplossing wel zo veilig is. Het is juist meerdere malen veiliger dan de telefooncentrale bij u op kantoor. Het VoIP platform is redundant uitgevoerd, dus meerdere systemen welke dezelfde opdrachten uit kunnen voeren. Daarnaast wordt het VoIP platform altijd voorzien van stroom doordat enorme noodaggregaten klaar staan om stroomuitval van het traditionele stroomnetwerk op te vangen.

Auto attendant (keuzemenu)

Een handige functie (optioneel) bij de dienst van Voizz is de auto attendant, in de volksmond automatische telefoniste of keuzemenu genoemd: “Welkom bij bedrijf X, toets een 1 voor Sales, toets een 2 voor Support.” etc. Hiermee kunt u klanten gemakkelijk naar de juiste afdeling leiden. Voizz verzorgt de inrichting van de auto attendant van A tot Z, dus inclusief het professioneel inspreken. Klik hier voor meer functies.

Bereikbaarheid met VoIP

Bereikbaarheid is uitermate belangrijk voor elke (MKB) onderneming. VoIP bellen werkt via internet, maar wat nu als uw internetverbinding wegvalt? U kunt dan niet meer bellen via internet maar u bent dan nog wel bereikbaar. Voizz detecteert namelijk automatisch dat u niet meer bereikbaar bent via uw internetverbinding. Op dat moment kunnen gesprekken worden doorgeschakeld naar een of meerdere mobiele telefoons. In plaats van naar een mobiele telefoon kunt u de gesprekken ook door laten schakelen naar een analoge verbinding.

Gemakkelijk aansluiten

Telefonie van Voizz is gemakkelijk aan te sluiten. Het is een kwestie van uw VOIP telefoon aansluiten op een traditionele internetverbinding en u kunt bellen en gebeld worden, waar ook ter wereld. Dit biedt u de vrijheid om met uw vaste telefoonnummer te gaan en staan waar u maar wilt. Zelfs op uw vakantieadres bijvoorbeeld, zonder extra kosten!

Flexibel thuiswerken

Thuiswerkers kunnen letterlijk thuiswerken. Veel werkgevers bieden hun personeel de mogelijkheid om thuis te werken. Vaak is dit geregeld middels een oplossing door in te loggen met de thuispc of laptop op het beveiligde netwerk van het bedrijf. De telefoon van de medewerker staat echter nog op het bedrijf zelf. Deze kan natuurlijk door worden geschakeld maar daar zijn kosten aan verbonden. Met de zakelijke telefonie van Voizz is dit verleden tijd. Thuiswerkers zijn bereikbaar op het interne telefoonnummer van de zaak terwijl ze dus thuis zijn. En uitbellen gaat professioneel met het telefoonnummer van het bedrijf.

Goedkoper bellen met uw zakelijke telefonie

Telefoonkosten kunnen behoorlijk oplopen. Door te bellen met VoIP provider Voizz Nederland kunt u uw telefoonkosten een stuk omlaag brengen. Daarnaast geniet u van professionele diensten die u normaal alleen op telefooncentrales vindt van honderden euro’s. Neem vrijblijvend contact met ons op via 020-8201000 voor meer informatie over zakelijke telefonie voor het MKB via VoIP.