Vragen? Neem contact met ons op:
020-8201000

Stappenplan overstappen op VoIP

Om te kunnen bellen via VoIP zijn er een aantal stappen nodig die u dient te doorlopen. Wij hebben ze gemakshalve op een rijtje geplaatst.

Stap 1

Als u geen internetverbinding heeft dan moet u die eerst aanvragen. Als uw huidige internetverbinding te weinig capaciteit heeft dient u deze te upgraden of een extra internetverbinding aan te vragen. Internetverbindingen via de kabel van Ziggo of glasvezel zijn aanbevolen maar ook ADSL kan prima volstaan.

Stap 2

Bestellen van de benodigde apparatuur, zoals in ieder geval de VoIP toestellen. Ons platform werkt met tientallen bekende merken zoals Tiptel, Grandstream, Cisco, Snom, Siemens, Yealink etc. Indien uw internetmodem niet om kan gaan met VoIP moet deze vervangen worden.

Stap 3

Configuratie en installatie apparatuur. Dit kan door uzelf gebeuren, uw automatiseerder of door een reseller.

Stap 4

Verhuizing (porteren) telefoonnummers van huidige operator naar Voizz Nederland. Wij verzorgen het complete proces. Een verhuizing (portering) duurt meestal twee weken. Ondertussen kan stap 5 worden uitgevoerd en kunt u al uitbellen met de VoIP toestellen.

Stap 5

Instellen belwensen (keuzemenu, voicemails, doorschakelingen, belgroepen, etc.)

Stap 6

U kunt nu gaan besparen op uw telefoonkosten en flexibel telefoneren!

Onze resellers nemen voor u het werk uit handen en doorlopen voor u alle stappen. Wij brengen u graag in contact met een reseller bij u in de buurt.