Vragen? Neem contact met ons op:
020-8201000

Zakelijke telefonie via VoIP (Voice Over IP)

Uw zakelijke telefonie via VoIP (Voice Over IP) van Voizz Nederland levert naast een kostenbesparing ook veel gemak op. Bezit u nog een ISDN centrale en zoekt u een goed alternatief? Hosted VoIP is het alternatief! U heeft dan geen telefooncentrale meer op kantoor, uw zakelijke telefonie brengt u onder in de cloud.

Zakelijke telefonie met VoIP bellen

Zakelijke telefonieVoordat we ingaan op alle functionaliteiten die een Hosted VoIP centrale heeft beginnen we bij het begin: een internetverbinding. Heeft u geen internet dan kunt u ook niet bellen of gebeld worden. Voizz Nederland heeft daar een backup oplossing voor bedacht. Zodra de telefooncentrale in de cloud detecteert dat een telefoontoestel niet bereikbaar is omdat er tijdelijk geen internet is wordt er automatisch doorgeschakeld naar een alternatief telefoonnummer, een mobiele telefoon bijvoorbeeld. Zo blijft u toch bereikbaar voor uw klanten. Wel zo belangrijk.

Zolang u internet heeft, hetgeen in Nederland vandaag de dag de normaalste zaak van de wereld is, kunt u genieten van alle functionaliteiten van VoIP bij u op kantoor. Of bij een werknemer op de keukentafel. Met Hosted VoIP kunt u namelijk ook heel gemakkelijk een telefoontoestel bij een werknemer thuis aansluiten. Het telefoontoestel maakt via internet verbinding met de telefooncentrale en gedraagt zich alsof het een toestel is dat bij u op kantoor staat. Op deze manier kan de medewerker op het bedrijfsnummer bellen en worden gebeld.

Als u uw zakelijke telefonie in de cloud gaat onderbrengen kunt u gebruikmaken van geavanceerde functionaliteiten. Uiteraard kunt u onderling doorverbinden en heeft u een voicemail tot uw beschikking. Maar u kunt nu ook een keuzemenu gaan inzetten zonder dat u daar een dure telefooncentrale voor hoeft aan te schaffen. Dat hoeft geen uitgebreid keuzemenu te zijn waar niemand op zit te wachten, gewoon eenvoudig: toets 1 voor de afdeling verkoop en toets twee voor de afdeling onderhoud. En vind u het vervelend dat uw klanten moeten wachten als iedereen in gesprek is? Maak dan gebruik van een wachtrij. De telefooncentrale neemt dan het gesprek aan en zet de klant in de wacht. Zodra een van uw medewerkers weer beschikbaar is wordt de klant automatisch doorverbonden.

Wilt u meer weten over zakelijke telefonie in de cloud? Neem vrijblijvend contact met ons op via 020 – 820100. Wij adviseren u graag!